klikk for løypekart ved Solfonn                                    Været i Rødal                                                Røldal skisenter                                          Skiinfo

Solfonn Family Resort

Solfonn Family Resort består i dag av to byggetrinn. Trinn en ligger lengst inn mot fjellet. Trinn to ligger nærmest veien. I trinn to finnes blant annet svømmebasseng og næringsareal. Et tredje trinn er prosjektert, men er ikke lagt ut for salg enda. Det kommer til å ligge vest for de nåværende byggene. Det lukkede garasjeanlegget knytter leilighetskomplekset sammen.

Solfonn Family Resort ligger flott i terrenget på Seljestad, 10 minutters kjøring i fra Røldal.

Leilighetene på Solfonn er av høy standard. Slagordet til konseptet var "bedre enn hjemme". Moderne interiør og egen badstu i nesten alle leilighetene, er bare noen av tingene som er med på å bygge opp under slagordet. Det private svømmeanlegg med separat garderobeanlegg, felles badstu samt skøytebane, gir aktivitet til hele familien.

 Seljestad og Røldal er kjent for å være et av Norges mest snøsikre områder. Det kommer i gjennomsnitt ca 12 meter med snø i løpet av hele året. Dette gjør at området er ettertraktet blant skientusiaster og ikke minst av frikjørerer fra hele Norge og resten av verden. Røldal Freeride Challenge arrangeres årlig, og er den viktigste og beste frikjøringskonkurransen på den norske Freeride Touren. Krevende linjevalg i stupbratte fjellsider, samt en god atmosfære rundt arrangementet, trekker til seg folk i fra fjærnt og nær og er med på å setter Røldal på kartet.

 Det går skibuss til Røldal skisenter i fra Seljestad. 

Velkommen til Solfonn Family Resort.

                     Overnatt i flotte og moderne leiligheter i snørike omgivelser  

Solfonn Family Resort